Scroll Top

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
Σε περίπτωση που επιθυμείτε να επιστρέψετε κάποιο προϊόν που αγοράσατε από το κατάστημα μας παρακαλούμε να λάβετε υπόψη σας τα εξής:
Το SCENTHOME προσφέρει πολιτική επιστροφής 14 ημερών, μπορείτε να επιστρέψετε το αχρησιμοποίητο προϊόν στην αρχική του κατάσταση, αρκεί να επικοινωνήσετε μαζί μας εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παράδοσης. Τα προϊόντα πρέπει να επιστραφούν σε νέα, μεταπωλήσιμη κατάσταση. Προϊόντα που έχουν αλλοιωθεί ή έχουν καταστραφεί αυτά και η συσκευασία τους (γρατσουνιές, συντρίμμια κ.λπ.) δεν πληρούν τις προϋποθέσεις και ενδέχεται να απορριφθούν.
Το SCENTHOME δεν φέρει καμία ευθύνη για απώλεια ή ζημιά των προϊόντων που παραμένουν απαράδοτα στην αποθήκη μας. Κάθε παραγγελία επιτρέπει την επιστροφή μόνο μία φορά. Η επιστροφή χρημάτων δεν θα γίνει δεκτή εάν το δέμα σας χάθηκε κατά την αποστολή. Για παραγγελίες εκτός Ευρώπης, τοSCENTHOME δεν δέχεται επιστροφές.

 Για να επιστρέψετε τα προϊόντα σας πρέπει να στείλετε ένα e-mail στην ομάδα υποστήριξής μας: sales@scenthome.gr  Αυτό το e-mail πρέπει να περιλαμβάνει την προτιμώμενη μεταφορική εταιρεία & μια φωτογραφία υψηλής ποιότητας του προϊόντος μαζί με τη συσκευασία .

ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΟΣ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΜΟΥ;

Αφήστε 1-2 εβδομάδες από την ημερομηνία αποστολής της επιστροφής για να λάβουμε και να επεξεργαστούμε. Κατά την επεξεργασία της επιστροφής σας, θα στείλουμε επιβεβαίωση της επιστροφής σας στη διεύθυνση email που σχετίζεται με τον λογαριασμό σας. Μόλις υποβληθούν, οι επιστροφές χρημάτων θα μεταφερθούν στον τραπεζικό σας λογαριασμό σε δύο έως δέκα εργάσιμες ημέρες, κάτι που εξαρτάται από την τράπεζά σας. Το SCENTHOME δεν θα καλύψει τα έξοδα αποστολής, τα έξοδα αποστολής επιστροφής πρέπει να πληρωθούν από τον πελάτη.